U-elementen

Betondingen.nl: mogelijkheden te over.

Duurzame betonnen U-elementen.

Met de betonnen U-elementen van Betondingen.nl kunt u als particulier, aannemer, bedrijf of instelling eenvoudig uit de voeten. Verkrijgbaar in verschillende maten, diktes en uitvoeringen zijn dit soort elementen bij uitstek geschikt om parkbanden of –banken mee te maken. Daarnaast hebben wij hoekelementen voor de U-profielen, zodat u een constructie kunt afsluiten.

Onbewerkt hebben onze betonnen U-elementen een robuuste uitstraling, maar u kunt ze uiteraard geheel naar wens bewerken met verf of mozaïek. Door het duurzame, natuurlijke materiaal hebt u geen omkijken naar het onderhoud. Zo maakt u, als u de profielen omkeert, eenvoudig een lange tafel voor in een speelplaats of schooltuin. Maar u hebt ook in uw eigen achtertuin het hele jaar plezier van onze blokken als tuinmeubilair, zonder dat u zich druk hoeft te maken over opslag, houtrot of slijtage. U geeft zelf uw constructie een unieke, eigen uitstraling die bij uw huis past.

Naast U-elementen heeft Betondingen.nl nog veel meer prefab betonproducten voor u in de aanbieding. Bekijk snel het volledige assortiment in onze webshop en laat uw ideeën de vrije loop!

Betondingen.nl helpt u graag de juiste keuze te maken. Neem contact op met onze klantenservice door te bellen naar 085-0606204 of vul het formulier in op deze website. Als uw bedrijf een groot aantal producten wil laten leveren, dan stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op.

We bellen u op!
Contacteer ons!085-0606204