Muurafdekkers

De beste bescherming van uw metselwerk!

Betonnen muurafdekkers: online bestellen bij Betondingen.nl.

Schoonmetselwerk, zoals afwerking van een plat dak, balkonrand of tuinmuur, is erg mooi maar ook erg kwetsbaar. Door onze Nederlandse weersinvloeden ontstaat vaak problematische inwatering vanaf de bovenzijde van de muur. Hierdoor blijft deze lang vochtig en kan er schade ontstaan door algen of invriezing. Met goede betonnen muurafdekkers beschermt u uw muur door regenwater direct van de muur af te leiden. De bakstenen gaan langer mee en uw muur is beter geïsoleerd. Bij Betondingen.nl hebben wij een uitgebreid assortiment aan dit type afdekkers, waarmee u uw metselwerk mooi en sterk afwerkt.

De prefab betonnen muurafdekkers van Betondingen.nl zijn van duurzaam sierbeton vervaardigd. Hiermee hebt u langdurige, betrouwbare bescherming van uw metselwerk of tuinmuren. Naast de leverbaarheid in de kleuren grijs, antraciet en zwart kunt u onze muurafdekkers eenzijdig of tweezijdig aflopend, of in een vlakke uitvoering bestellen. Deze producten voorzien wij standaard van een watersleuf aan de onderzijde.

Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden van onze betonnen muurafdekkers. Neem contact op met Betondingen.nl door te bellen naar onze klantenservice op 085-0606204. Daarnaast kunt u het formulier op deze website invullen voor meer informatie over onze werkzaamheden, onze producten en onze levervoorwaarden. Betondingen.nl staat voor u klaar!

We bellen u op!
Contacteer ons!085-0606204