L-elementen

Al ruim 500 tevreden klanten, wat houdt u nog tegen?

Betonnen L-elementen: een duurzaam product en snel geleverd bij Betondingen.nl.

Betonnen L-elementen ontlenen hun naam aan de manier waarop ze gegoten zijn, met een lange en korte zijde. Als u goed om u heen kijkt, ziet u deze elementen op ontzettend veel verschillende plaatsen terug. Dankzij hun eenvoudige vorm zijn ze namelijk extreem multifunctioneel. Bij Betondingen.nl hebben wij verschillende uitvoeringen, hoogten en dikten voor u in huis.

Door de vorm zijn dit type elementen ideaal om een verstevigde ophoging te maken. Zo maakt u heel eenvoudig een basis voor een verhoogd terras, een plantenbak of vijver in uw tuin. De korte zijde kan ingemetseld worden voor extra stevigheid. Onze betonnen L-elementen zijn in verschillende kleuren leverbaar om ze perfect te laten passen in de omgeving. Ook hebben wij bijpassende hoekelementen om een constructie mee af te sluiten.

Beton is een zeer duurzaam, weerbestendig product. Het kan tegen een stootje en is ontzettend sterk. Met onze betonnen L-elementen hebt u als voordeel dat u zelf bepaalt hoe uw constructie eruit komt te zien. Zolang ze niet ingemetseld zijn, kunt u ze eenvoudig verplaatsen en verschillende dingen proberen.

Wilt u meer weten over onze producten en wat ze voor uw project kunnen betekenen? Bezoek de website Betondingen.nl. of bel onze klantenservice. Wij helpen u graag verder! U kunt onze klantenservice telefonisch bereiken op 085-0606204 of voor meer informatie het contactformulier op deze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Als uw bedrijf grote aantallen zoekt, stellen wij graag een vrijblijvende prijsopgave voor u op.

We bellen u op!
Contacteer ons!085-0606204