Betonpoeren

Betonpoeren van de poerenboer!

Gewaarborgde kwaliteit en veiligheid met de betonpoeren van Betondingen.nl.

Betondingen.nl wordt regelmatig ‘de poerenboer’ genoemd, en daar zijn we stiekem best een beetje trots op! Wij leveren betonpoeren in verschillende maten en uitvoeringen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze poeren worden gebruikt in de bouw als een ondersteunende fundering, bedoeld om de krachten uit een bouwwerk over te dragen op de ondergrond. Zo bieden zij extra stevigheid en dus veiligheid, wat betekent dat poeren niet alleen ideaal zijn voor versteviging, maar vaak zelfs noodzakelijk.

Onze betonpoeren zijn opgebouwd uit hoogwaardig prefab beton met de langste levensduur. De verkrijgbaarheid in verschillende modellen en uitvoeringen betekent dat zij geschikt zijn voor verschillende soorten bouw. Denkt u hierbij aan schuren, veranda’s, terrasoverkappingen, speeltoestellen, slagbomen, tuinmeubilair, hekwerken en nog veel, veel meer. Door de stevigheid zijn zij tevens perfect geschikt als opwaai- of stormanker.

Bekijk dus snel ons ruime aanbod online! Mocht wat u zoekt er niet tussen zitten, dan is dat geen enkel probleem bij Betondingen.nl. Als u een tekening of idee voor afwijkende maten of uitvoeringen nodig hebt, dan horen wij dat graag van u.

Vraag gerust een gratis offerte aan via het contactformulier op deze website. Daar kunt u ook voor extra informatie of vragen over onze voorwaarden terecht. Zoekt u direct, telefonisch contact? Bel dan naar onze klantenservice op 085-0606204.

We bellen u op!
Contacteer ons!085-0606204